„Пролећни фестивал здравља” 25. маја

Нема коментара Share:

17.05.2023.
Секретаријат за здравство подржао је „Пролећни фестивал здравља” који традиционално организује удружење „Фестивал здравља Београд”, саопштaвају из овог секретаријата.  

Под слоганом „Мисли раније, бирај здравије”, овогодишњи фестивал одржаће се 25. маја од 10 до 20 часова у Дому Војске у Београду (Браће Југовић 19).

Овај фестивал је препознат као манифестација од значаја посвећена здрављу, изградњи здравих заједница, развијању здравих животних навика и превенцији болести.

Ово је и идеална прилика да што више грађана добије корисне информације које ће им помоћи да унапреде здравствено стање, чујe неко интересантно предавање, поразговара са излагачима и добијe савете о одржавању добре форме, здравственог стања и лепоте.

На штандовима ће учествовати домови здравља, приватне ординације и болнице, фармацеутске куће, фитнес, велнес и бањски центри. У склопу програма, предавања за грађанство одржаће угледни лекари из разних области, како би грађани увидели значај превентивних прегледа и упознали се са симптомима појединих обољења, постављали питања лекарима и активно учествовали у разговорима. Планирано је одржавање око 50 трибина и предавања стручњака како за одрасле тако и за ђаке.

Такође, организовани су и бесплатни акредитовани програми за лекаре и сестре како би стекли нова знања и сакупили бодове за обнављање лиценце.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Конкурсни позив за девету изложбу „Стваралачка Гроцка”

Следећа вест

Бесплатан концерт у Историјском музеју

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *