Општина Земун обезбедила средства за беби-пакете

Нема коментара Share:

23.06.2023.
На свечаности потписивања и уручења уговора о суфинансирању мера популационе политике и подршке у области породице и деце јединица локалне самоуправе, која је приређена у Палати Србија, учествовала је начелница Управе Градске општине Земун Тијана Бакић.

У циљу спровођења мера популационе политике и подршке у области породице и деце, Министарство за бригу о породици и демографију определило је за суфинансирање пројекта пет милиона динара, док учешће Градске општине Земун износи 3,5 милиона динара, саопштили су данас из те општине.

Како се наводи, укупна средства Општина Земун ће искористити за набавку брендираних беби-пакета који садрже све оно што је потребно за првих неколико месеци када у дом стигне нови члан породице.

Од укупно 52 локалне самоуправе, пројекат ГО Земун „Бебо добро дошла у Земун” заузео је високо пето место, што указује на квалитет и рад локалног Савета за бригу о деци и породици, који посебну пажњу посвећује младим брачним паровима на путу родитељства, истиче се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Шапић: Почињу да се виде резултати рада и доношења важних одлука

Следећа вест

Шапић: Реализујемо читав сет мера који олакшава свакодневни живот грађана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *