Измењен режим рада линија јавног превоза током радова у Улици Ђорђа Станојевића

Нема коментара Share:
Измењен режим рада линија јавног превоза током радова у Улици Ђорђа Станојевића

11.07.2023.
Током извођења радова на редовном одржавању у Улици Ђорђа Станојевића, у висини кућног броја 16, од 12. јула до 9. августа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити по фазама:

– фаза 2 – радови на десној страни коловоза (смер ка Улици омладинских бригада) у Улици Ђорђа Станојевића, у висини кућног броја 16. Радови ће се изводити од 12. до 30. јула. Током извођења радова, ова деоница биће затворена за саобраћај, при чему ће доћи до промене у раду линија јавног превоза. Возила са линија 85, ЕКО 1 и 601Н ће у смеру ка Земуну и Зеленом венцу саобраћати следећом трасом: Ђорђа Станојевића – Булевар Црвене армије – Булевар хероја са Кошара – Омладинских бригада и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовним трасама;

– фаза 1 – радови на левој страни коловоза (смер ка Улици Марка Христића) у Улици Ђорђа Станојевића, у висини кућног броја 16. Радови ће се изводити од 31. јула до 9. августа. Током извођења радова доћи ће до затварања предметне деонице за саобраћај, при чему ће доћи до промене у раду линија јавног превоза. Возила са линија 85 и 601Н ће у смеру ка граду саобраћати трасом: Омладинских бригада – Булевар хероја са Кошара – Булевар Црвене армије – Ђорђа Станојевића и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта ЈЛПП-а, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Претходна вест

Промена режима рада линија јавног превоза током радова у Улици Максима Горког

Следећа вест

Промењен режим рада јавног превоза током одржавања манифестације „Петровдански вашар”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *