Традиционална „Женска трка” на Ади Циганлији

Нема коментара Share:

18.08.2023.
Традиционална „ДМ Женска трка”, под слоганом „ЈаТоМогу”, одржаће се на Ади Циганлији у недељу, 1. октобра 2023. године, с почетком у 10 часова, у организацији „Београдског маратона”.

Због све већег интересовања међу женама за активни и здрав живот, као и повећаног броја учесница „Женске трке”, стартно-циљна зона померена је у Макишки парк (с десне стране главног паркинга на макишкој страни Аде Циганлије). 

Очекује се више од 2.000 жена које ће заједно трчати или шетати стазом око језера, у дужини од 7,7 километара. Све учеснице очекује богат забавни програм и дружење већ од 9 часова – заједничко загревање, зумба, наградна игра и бројне друге активности. 

Овај спортски догађај је намењен женама и има за циљ промоцију значаја физичке активности, посебно трчања и ходања, ради очувања здравља, али их такође очекује незаборавно дружење уз јачање солидарности путем подршке и мотивације. 

И ове године подршку „Женској трци” пружа компанија „ДМ дрогерија маркет”, која је посвећена оснаживању жена и неговању односа према женама, уз истицање важности бриге о себи и свом здрављу.

Све учеснице ће у стартном пакету добити „најк дри-фит” мајицу, као и поклоне насловног спонзора (ДМ дрогерија маркет), а после пређених 7,7 километара, учеснице на циљу очекују медаље, освежење и добра забава.

Зато пожурите и пријавите се за трку на сајту https://bgdmarathon.org/dm-zenska-trka/, поручују организатори трке.

Цена учесничког пакета износи 2.390 динара (20 евра) за све даме које се пријаве до 10. септембра 2023. године, наводи се у саопштењу „Београдског маратона”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” у кошарци

Следећа вест

„Трофеј Београда” у рагбију 13

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *