Почели „Летњи позоришни дани на Олимпу”

Нема коментара Share:

22.08.2023.
Заменица председника градске општине Звездара Драгана Ђурић свечано је отворила манифестацију „Летњи позоришни дани на Олимпу”, саопштили су из Општине Звездара.

Драгана Ђурић је поздравила публику и рекла да јој причињава задовољство што и ове године за манифестацију „Летњи позоришни дани на Олимпу”, коју Општина Звездара организује петнаесту годину заредом, влада велико интересовање и што је у публици велики број деце којима је ова манифестација и намењена.

– Ову манифестацију Општина Звездара традиционално организује у последњој недељи августа, пре почетка нове школске године, са жељом да малим Звездарцима укажемо на значај позоришта. Надам се да ће и ове године, као и претходних, представе у оквиру „Летњих позоришних дана на Олимпу” донети лепо расположење са пуно осмеха најмлађим посетиоцима и да ће уживати у програму – рекла је Ђурићева и позвала најмлађе посетиоце да уживају у представама које ће бити одигране наредних дана.

Након овога, посетиоци су имали прилику да виде представу „Краљ мајмун” у извођењу „Арс Лонга”, у којој играју Предраг Коларевић, Мирослав Петровић и Сара Пејчић. Представу је режирао Предраг Коларевић. 

Данас, посетиоци на истом месту могу погледати представу „Дошло доба да се школа проба”, у извођењу Вршачке афирмације уметника „Арс”.

Манифестација „Летњи позоришни дани на Олимпу”, која се реализује под покровитељством и у организацији Општине Звездара и Спортског центра „Олимп –Звездара”, траје до недеље, 27. августа. Свих седам представа биће изведено у амфитеатру Спортског центра „Олимп – Звездара”, са почетком у 18.30 часова. Улаз за све представе је бесплатан. 

У случају лоших временских прилика, представе ће бити изведене у истом термину у сали Месне заједнице „Липов лад”, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Културни центар „Чукарица” уписује нове полазнике

Следећа вест

„Бојчинско културно лето” предстојећег викенда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *