Измена режима рада линија јавног превоза у делу Лазаревца

Нема коментара Share:

19.10.2023.
Током извођења радова на редовном одржавању у Улици Стефана Немање у Лазаревцу, од 20. до 21. октобра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза. Радови ће се изводити по фазама и то на следећи начин: 

– фаза 2 – радови у овој фази подразумевају затварање коловоза предметне улице на делу између зона раскрсница са улицама Вељка Влаховића и Бранислава Милутиновића 20. октобра од 8 часова. Током извођења радова, возила са линија јавног превоза 171 и 173 ће у оба смера саобраћати од аутобуске станице „Лазаревац” улицама Колубарски трг, Бранка Радичевића, Дула Караклајића, Николе Вујачића, Јанка Стајчића, Димитрија Дише Ђурђевића, Добривоја Ђурђевића Руском, Аранђеловачки пут, Карађорђевом и даље редовним трасама; 

– фаза 1 – радови у овој фази подразумевају затварање коловоза предметне улице на делу између зона раскрсница са улицама Доктора Ђорђа Ковачевића и Вељка Влаховића 21. октобра. Током извођења радова, возила са линија јавног превоза 171 и 173 ће у оба смера саобраћати од аутобуске станице „Лазаревац” улицама Колубарски трг, Бранка Радичевића, Дула Караклајића, Николе Вујачића, Вељка Влаховића, Стефана Немање и даље редовним трасама. 

Возила ће на измењеним деловима траса користити постојећа стајалишта, а у фази 1 и привремено стајалиште „Његошева” у Улици Вељка Влаховића, у смеру према Улици Стефана Немање, на позицији око 25 метара после пешачког прелаза који се налази у зони раскрснице са Његошевом улицом, наведено је у саопштењу Секретаријата за јавни превоз. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Због радова „ЕПС Дистрибуције” без воде деo општине Вождовац

Следећа вест

Планирани радови на водоводној мрежи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *