Изложба „Најлепша фотографија Земуна 2023”

Нема коментара Share:

03.11.2023.
Изложба „Најлепша фотографија Земуна 2023” биће отворена у понедељак, 6. новембра у 18 часова у Галерији Канцеларије за младе Градске општине Земун, саопштено је из ове општине.

Јавни позив „Најлепша фотографија Земуна”  реализује се пету годину заредом. Циљ конкурса је да се на креативан начин представи и популаризује културно и туристичко богатство Земуна, и то најлепшом ауторском фотографијом.

Теме овогодишњег конкурса су биле културно-историјски и верски споменици, Градски парк, богато индустријско наслеђе, обичаји и људи, улице Земуна, културни и спортски догађаји, манифестације, пејзажи и све оно што представља лепоту и специфичност Земуна.

Од 63 пријаве и више од 180 пристиглих фотографија на Јавни позив за избор најлепше фотографије Земуна у 2023. години, Комисија за избор ”Најлепше фотографије Земуна” изабрала је победнике – прва три најбоља рада и 20 најрепрезентативнијих за изложбу, која ће бити отворена поводом Празника општине Земун, у понедељак, 6. новембра.

И овогодишњу прву награду је, по мишљењу Комисије, заслужио Зоран Гренцел, прошлогодишњи победник, другу Тијана Лубура, а трећу Владета Маринковић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Линијом 600 од Железничке станице „Београд центар” до аеродрома

Следећа вест

Рекреативна вожња бициклима у недељу на Ади Циганлији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *