„Синхро опен” на базену „25. мај – Милан Гале Мушкатировић”

Нема коментара Share:

03.11.2023.
Клуб за уметничко синхронизовано пливање „25. мај” организује такмичење XIII „Синхро опен Стари град” у недељу, 5. новембра, на базену „25. мај – Милан Гале Мушкатировић”, саопштено је из Секретаријата за спорт и омладину.

Такмичење се одржава под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину, a у сарадњи са савезима за синхроно пливање Београда и Србије.

Учествоваће десет клубова, од чега шест домаћих: Бањица, Нови Београд, Врачар, „11. април”, Ниш и „25. мај”, као и четири страна: „Левски – Спарта”, НСА, СЦ „Олyмпиа”, „Тибрис” (Бугарска). Такмичиће се 51 такмичар у сениорској и јуниорској категорији у четири дисциплине и у техничким саставима: соло, дует, микс дует и тим.

Свечано отварање такмичења заказано је за 13.10 часова. Овогодишње такмичење има велики организациони значај јер ће се први пут у Србији спровести нова правила уметничког пливања прописана од стране Светске федерације водених спортова.

Секретаријат за спорт и омладину допринео је у значајној мери реализацији такмичења обезбеђивањем неопходних средстава за његово финансирање.

Улаз на такмичење је бесплатан.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” у рагбију овог викенда у Београду

Следећа вест

Такмичење у теквонду у Новом Београду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *