Отворено првенство Београда у скоковима са мале трамболине

Нема коментара Share:

07.11.2023.
Отворено првенство Београда у скоковима са мале трамболине одржаће се 11. новембра у Хали спортова „Жарково” у 9 часова, а осим такмичара из Србије наступиће и такмичари из Словеније, саопштено је из Секретаријата за спорт и омладину.

Овај сегмент гимнастичког вежбања због своје атрактивности постаје све популарнији у соколским друштвима како у земљи тако и у иностранству, па секције у соколским друштвима, члановима Соколског савеза Београда и Соколског савеза Србије, који баве се скоковима са мале трамболине, из године у годину постају све квалитетније и све бројније.

Такмичење ће бити организовано у свим категоријама (млађи пионири, пионири, кадети, јуниори, сениори) у мушкој и женској конкуренцији у појединачним и групним наступима.

Свакој категорији ће бити задати скокови прилагођени узрасту, као и слободни скок који ће бити оцењиван. Победници у свим категоријама ће за учешће добити медаље, пехаре и дипломе. За ово такмичење из године у годину влада велико интересовање међу соколским друштвима из земље и иностранства, као и међу гимнастичким клубовима. У протеклим годинама наступали су такмичари из Србије, Словачке, Чешке, Словеније и Бугарске, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Шапић: „Арени” враћамо изворно име „Београдска арена” и убудуће имена симбола града неће бити на продају

Следећа вест

Без воде у четвртак делови Земуна, Вождовца и Чукарице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *