Јуниорски куп у бадминтону на Ади Циганлији

Нема коментара Share:

15.11.2023.
Бадминтон савез Београда организује 13. куп града – „Трофеј Београда” у суботу и недељу, 18. и 19. новембра, у Националном бадминтон центру на Ади Циганлији. Овај турнир, подржан од Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Београда и Бадминтон савеза Србије, окупиће у Националном бадминтон центру најбоље сениоре и јуниоре из целе Србије.

Овогодишњи „Трофеј Београда” састоји се из два одвојена турнира, и то од А турнира који ће се играти у свих пет такмичарских конкуренција: мушкарци и жене појединачно, као и мушки, женски и мешовити парови. На јуниорском купу наступиће перспективни и талентовани бадминтонци узраста до девет, 11, 13, 15 и 17 година и сви они ће се надметати у појединачним конкуренцијама док јуниоре до 15 година очекују и мечеви у све три конкуренције парова.

Првог дана турнира на терен ће изаћи сениори у конкуренцији парова, као и дечаци и девојчице узраста до девет, 13 и 17 година у појединачним конкуренцијама, док је недеља резервисана за сингл и дубл мечеве јуниора до 15 година, појединачне конкуренције јуниора до 11 година и А сениоре.

Жреб мечева биће обављен у среду, 15. новембра, а распоред и резултати ће бити доступни на званичном интернет сајту БАСС-а, као и на систему „Tournament Software”. 

„Трофеј Београда”, који ће ове године окупити више од 150 учесника, подржали су и пријатељи такмичења: „Тин Шпед”, „Виктор”, „Сибоаси”, Туристичка организација Србије и Туристичка организација Београда.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” у кунг-фу вушуу

Следећа вест

„Трофеј Београда” у рагбију овог викенда у Београду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *