Сајам фитнеса у Атлетској дворани за викенд

Нема коментара Share:

22.11.2023.
У организацији Савеза за рекреацију и фитнес Београда, 25. новембра одржаће се „Les Мills” конвенција, „Белфис 2023 – Сајам рекреације и фитнеса” и 13. „Европски фитнес конгрес”. Ове манифестације део су годишњег програма који финансира Секретаријат за спорт и омладину.

Регионални сајам фитнеса, велнеса и здравља – Белфис одржаће се 25. и 26. новембра од 10 до 19 часова у Атлетској дворани, а присуствоваће сви заинтересовани љубитељи из земље и региона, уз богату програмску шему са најеминентнијим инструкторима. Заинтересовани посетиоци карте могу набавити путем сајта www.tickets.rs. Церемонија отварања сајма биће одржана у 12.30 часова.

Фитнес конгрес одржаће се 25. новембра од 10 до 15 часова у Атлетској дворани, а реч је о манифестацији од националног значаја коју већ седму годину заредом успешно реализује Савез за рекреацију и фитнес Београда са Савезом за рекреацију и фитнес Србије, а уз подршку Министарства спорта и Секретаријата за спорт и омладину. Присуство конгресу могуће је уз карту набављену за сајам Белфис путем сајта www.tickets.rs, након чега је потребно извршити пријаву путем имејл-адресе: office@srfs.org.rs. Број места је ограничен, а пријава је могућа до попуњавања броја предвиђених места.

Истога дана одржаће се и „Les Мills” конвенција од 12 до 14 часова у Атлетској дворани, где ће инструктори водити присутне кроз нове покрете и нова музичка издања. Циљна група су инструктори и вежбачи из света фитнеса. Уз преузету карту за сајам Белфис, заинтересовани учесници или посетиоци могу приступити овој манифестацији путем линка www.tickets.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Соколска ревија плеса и акробатике у КЦ „Чукарица”

Следећа вест

Почеле припреме за поделу новогодишњих пакетића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *