Измена режима рада линија јавног превоза током извођења радова у Угриновачкој улици

Нема коментара Share:

12.03.2024.
Из Секретаријата за јавни превоз саопштавају да ће током извођења радова на изградњи фекалне канализације у постојећој регулацији у Угриновачкој улици у Земуну, у делу раскрснице са Светотројчином улицом, доћи до промене у раду линија јавног превоза од 14. до 20. марта. 

Возила на линијама 45, 81, 81Л, 83 и 85 ће саобраћати на следећи начин:

– на линији 45, возила ће у оба смера саобраћати на делу од раскрснице улица Горњоградска–Угриновачка до раскрснице улица Првомајска–Херцеговачка следећим улицама: Угриновачком, Горњоградском, Првомајском, Херцеговачком и даље редовном трасом;

– возила са линијa 81, 81Л, 83 и 85 ће у оба смера саобраћати на делу од раскрснице улица Горњоградска–Угриновачка до раскрснице улица Филипа Вишњића – Угриновачка улицама Угриновачком, Горњоградском, Првомајском, Раде Кончара, Угриновачком и даље редовним трасама.

На измењеном делу траса возила ће користити сва постојећа стајалишта, као и новоуспостављена: 

– „Горњоградска 1” у Улици горњоградској, у смеру према периферији, на позицији другог ЕДБ стуба који се налази око 60 метара после раскрснице са Угриновачком улицом, у висини кућног броја 63 и 

– „Првомајска 1” у Улици горњоградској, на позицији ЕДБ стуба који се налази око 60 метара испред раскрснице са Првомајском улицом, у висини кућног броја 10.

У смеру према граду користиће се стајалиште „Првомајска 1” у Горњоградској улици, на позицији ЕДБ стуба који се налази око 40 метара после раскрснице са Првомајском, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Почели радови на уређењу дворишта вртића „Чаролија”

Следећа вест

Изложба о црнотравским градитељима у Заводу за заштиту споменика културе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *