Корисницима услуга ЈКП „Инфостан технологије“ доступна опција достављања рачуна путем електронске поште

Нема коментара Share:

26.04.2024.
Јавно комунално предузеће „Инфостан технологије” је саопштило да је корисницима услуга овог предузећа омогућено да на порталу еСандуче брзо и лако активирају опцију слања рачуна путем електронске поште, а у сврху унапређења очувања и заштите животне средине.

Активирањем ове опције корисници дају сагласност да рачуне ЈКП „Инфостан технологије” сваког месеца доставља на адресу електронске поште којом су регистровани на порталу еСандуче. Рачун ће се испоручивати у прилогу поруке електронске поште која садржи и пречицу за једноставан приступ опцији плаћања.

Из овог предузећа позивају кориснике да, ако је у међувремену дошло до било каквих промена везаних за идентификацију на порталу еСандуче, или простор за који се испоставља рачун, изврше ажурирање података.

Проверу и ажурирање идентификационих података може се извршити опцијом „Кориснички налог“ која се покреће из главног мениа апликације еСандуче.

Пријављивање за слање рачуна путем електронске поште корисници могу извршити мобилном апликацијом и опцијом „Искључи слање рачуна” која се покреће из главног мениа или на страници: https://esanduce.rs/slanjeracuna, уколико користе веб верзију платформе еСандуче. Податке у вези простора за који се испоставља рачун могу се ажурирати достављањем попуњеног одговарајућег обрасца доступног на страници https://infostan.rs/promene-podataka-na-racunima/ и релевантне документације путем поште, електронске поште на адресу infostan@infostan.rs или достављањем истих у било коју експозитуру ЈКП „Инфостан технологије“ чије су адресе и други подаци за контакт наведени на страници https://infostan.rs/ekspoziture-preduzeca/.

За потребе стручне подршке приликом ажурирања података, корисници могу  контактирати Сервисни центар са позивом на број 11-0-11 или 0800 11 00 11 путем електронске поште на esanduce@infostan.rs или непосредно у било којој од експозитура ЈКП „Инфостан технологије”, наводи се у саопштењу овог комуналног предузећа.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Крв се може дати и током предстојећег празника

Следећа вест

Координирано спровођење избора за одборнике Скупштине града Београда и одборнике скупштина београдских општина

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *