Промоција издања Завода за заштиту споменика културе Града Београда на Сајму књига

Нема коментара Share:

24.10.2022.
Завод за заштиту споменика културе града Београда и ове године има задовољство да посетиоцима Међународног сајма књига у Београду представи своју веома богату издавачку делатност, саопштили су из ове установе.

У оквиру своје основне делатности, Завод је посвећен презентацији и популаризацији културно-историјског наслеђа Београда путем издавања монографија, часописа и каталога, организовања конференција и изложби, сарадње са медијима, културним центрима, институтима, школама и факултетима. Када је реч о издавачкој делатности Завода, до данас је објављен велики број наслова и периодичних издања.

У Хали 4 Београдског сајма, Завод за заштиту споменика културе града Београда ће од 23. до 30. октобра понудити на свом штанду најновије публикације, претходне бројеве научног часописа „Наслеђе”, као и прошлогодишња капитална издања – монографије „Шездесет година рада Завода за заштиту споменика културе Града Београда”, „Београдска тврђава од војног утврђења до споменика културе”, ауторке архитекте др Марине Нешковић и „Стамбена архитектура Београда 1918–1941”, ауторке др Владане Путник Прице, по умањеним ценама за 50 одсто. Управо ове монографије биће промовисане на Сајму књига у уторак, 25. октобра, у 14 сати у сали „Васко Попа”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Београд и Санкт Петербург одали почаст борцима Црвене армије

Следећа вест

Програм у част совјетских ветерана на Авали

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *