Измене у раду линије 602

Нема коментара Share:
Измене у раду линије 602

12.04.2021.
Током извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у Нехруовој и Улици Јурија Гагарина у зони раскрснице истоимених улица, од 13. до 22. априла доћи ће до промене трасе линије 602, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити по фазама, те ће се у фази 1 изводити радови који подразумевају потпуно затварање саобраћајних трака Нехруове улице у зони раскрснице са Улицом Јурија Гагарина за смерове право и лево (гледано у смеру од Војвођанске улице према Улици Јурија Гагарина) од 13. до 17. априла.

Током извођења радова у овој фази, возила са линије 602 ће у смеру према Блоку 44 саобраћати улицама: Виноградском, Војвођанском, Гандијевом, Јурија Гагарина, Нехруовом и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

У фази 2 ће се изводити радови који подразумевају потпуно затварање десне коловозне траке Нехруове улице у зони раскрснице са Улицом Јурија Гагарина (гледано у смеру од Улице Јурија Гагарина према Војвођанској улици) од 18. до 22. априла.

Током извођења радова у овој фази, возила са линије 602 ће у смеру према Сурчину саобраћати улицама: Нехруовом, Јурија Гагарина, Гандијевом, Војвођанском, Виноградском и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

Возила ће на измењеном делу трасе користити постојећа стајалишта.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Кошење травнатих површина широм Београда

Следећа вест

Београд добија још један реконструисан сквер

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *