Градоначелник Радојичић: Све градске службе су у приправности

Нема коментара Share:

19.07.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић, који је уједно у командант Градског штаба за ванредне ситуације, наложио је након јучерашњег невремена и обилних падавина надлежним градским комуналним службама приправност највећег степена.

Београд је јуче у поподневним часовима погодило снажно невреме, а јака киша праћена грмљавином наставила је да пада током ноћи.

– Ситуацију пратимо из минута у минут, информације прикупљамо у реалном времену и пратимо кризне тачке. Све ово је неопходно како бисмо Београђане максимално заштитили. У наредних 48 сати приправност ће бити на највећем степену, превасходно ЈКП „Београдски водовод и канализација”, ЈКП „Градска чистоћа”, ЈКП „Београд-пут”, ЈВП „Београдводе”, али и ЈКП „Зеленило – Београд”, због стабала која су током синоћњег невремена падала и била ношена кишном бујицом. Наравно, пратимо и стање у каналима. Такође сам наложио да се уведу дежурства. Дакле, грађани могу бити сигурни да се ситуација помно прати и да смо у сваком тренутку спремни да интервенишемо – рекао је градоначелник Радојичић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Режим саобраћаја и рада јавног превоза током радова у зони раскрснице улица Војводе Степе и Саве Машковића

Следећа вест

Весић: Иницијатива за измену закона како би инвеститори имали обавезне полисе осигурања у случају штете трећим лицима

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *