„Трофеј Београда” у бадминтону

Нема коментара Share:

01.10.2021.
„Трофеј Београда” у бадминтону биће одржан 2. и 3. октобра у Националном бадминтон центру на Ади Циганлији, саопштено је из Секретаријата за спорт и омладину.

На турниру који после Првенства Србије има најдужу традицију од свих бадминтон догађаја у нашој земљи за одличја ће се борити преко 120 такмичара.

У оквиру првог дана такмичења, које организују Бадминтон клуб Београд и Бадминтон савез Београда под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, Министарства омладине и спорта Републике Србије, Бадминтон савеза Србије и Спортског савеза Београда, а уз свесрдну помоћ компанија „Тин шпед”, „Виктор”, „Минаква”, „Кока плус”, „Ледени квас”, „Сибоаси”, ЈП „Ада Циганлија” одржаће се А турнир у парским конкуренцијама, а Б и Ц турнир у свих пет конкуренција. 

Такмичење у суботу почиње у 9.30 часова.

Дан касније, јуниори и јуниорке ће се на терену надметати на Јуниорском купу у пет узрасних категорија – до 9, 11, 13, 15 и 17 година. И у недељу стартују такмичења у 9.30 часова, док се окршаји за медаље одржавају од 18 часова.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” за викенд

Следећа вест

Весић: Спорт – могућност за сву децу, а не привилегија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *