Радојичић: Свечано отварање Сквера Милене и Гаге вечерас на углу улица Цара Николаја и Милешевске

Нема коментара Share:

04.10.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић најавио је да се вечерас отвара Сквер Милене и Гаге, посвећен истакнутом глумачком пару Милени Дравић и Драгану Николићу.

– Задовољство ми је што је Београд добио сквер посвећен Милени и Гаги који су на својствен начин обележили филмску и позоришну уметност, а у различитим аспектима, као пар, обележили су и једно време у Београду – указао је Радојичић.

Градоначелник је истакао да је реконструкција сквера на углу улица Цара Николаја и Милешевске завршена две седмице пре планираног рока, као и да је у протеклом периоду уређено још шест мањих тргова у нашем главном граду.

– Укупна површина новог Сквера Милене и Гаге је 859 метара квадратних, а вредност радова износи 42 милиона динара. Биће засађено шест нових стабала, док су постојећа сачувана. Верујем да ће грађани уживати да бораве на новом скверу, да ће се млади састајати и проводити овде своје заједничко време. Показало се да оваква и слична места пуно значе Београђанима – навео је Радојичић и најавио постављање скулптуре на овом скверу посвећену култној емисији „Образ уз образ”, коју је водио популарни глумачки пар.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Радојичић најавио кампању „Градоначелник у вашем дому, вама на услузи”

Следећа вест

Радојичић: Обезбеђујемо услове за лепше детињство наших малишана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *