Весић: Алтина ће бити уређено насеље по мери својих становника

Нема коментара Share:

30.10.2021.
Након обиласка Батајнице, заменик градоначелника Београда Горан Весић са покретном канцеларијом обишао је насеље Алтина и разговарао са грађанкама и грађанима Алтине о томе како ово место може да постане још боље место за живот свих људи.

Он је подсетио да је у Алтини 2019. године завршен нови вртић, недавно завршен нови парк површине седам хиљада квадрата у Јустина Поповића и грађена кишна и фекална канализација. 

– Обавестио сам их да је завршена јавна набавка за изградњу дечијег игралишта на Војном путу 1, да се ради реконструкција улице Павла Вујисића, да ће Град наредне године почети да гради нови вртић, да смо кроз План детаљне регулације Првомајске урбанистички решили улаз у Алтину са Новосадског пута као и да је у току експропријација земљишта за изградњу школе, још једног вртића и амбуланте. Договорили смо се да се изгради Дом културе у коме ће бити општински услужни центар. Када још Алтина кроз пројекат изградње канализације у батајничком сливу добије канализацију која ће бити повезана са фабриком за прераду отпадних вода у Батајници Алтина ће бити уређено насеље по мери својих становника. Београд побеђује! – поручио је Горан Весић на својој Фејсбук страници.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић разговарао са житељима Угриноваца

Следећа вест

Радојичић: Набавка нових возила јавног превоза и ширење мреже даљинског грејања, важни за квалитетнију животну средину

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *