Радови на озелењавању средње траке у Булевару Михаила Пупина

Нема коментара Share:

02.11.2021.
ЈКП „Зеленило-Београд” ће до 12. новeмбра  обављати радове на озелењавању средње разделне траке у улици Булевар Михаила Пупина, на потезу од улице Бранкова до раскрснице са улицом Милентија Поповића. Саобраћајница ће бити затварана у зони радова и у коловозним тракама уз разделну траку, саопштавају из ЈКП „Зеленило -.Београд”.

 Радoви ће се изводити у периоду од 8 до 14 часова радним данима, а динамика извођења радова зависи од временских прилика.

Такође из ЈКП „Зеленило-Београд” обаваштавају грађане да ће сутра, 3. новембра извршити радове на сечи једног сувог дрворедног стабла  јавора  у улици Топличин венац 8. У питању је потпуно суво стабло, које као такво представља потенцијални ризик за грађане или имовину. По завршеној интервенцији биће извршени и радови на утовару и одвозу дрвне масе.

Радови на сечи стабла се врше у складу са Одлуком о уређењу и одржавању паркова зелених и рекреационих површина по којој је Предузеће дужно да са јавне зелене површине према годишњем програму, уклања стабла или делове стабала, која су сува, оболела, физиолошки презрела, са аспекта безбедности критична (стабла у процесу изваљивања, ризично нагнута, високо израсле крошње и сл.), оштећена од елементарних непогода, саобраћајног удеса и сл., као и да примењују редовне мере неге.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Трофеј Београда у теквонду за викенд

Следећа вест

Радојичић: Уводимо мобилне пунктове за тестирање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *