„Трофеј Београда” у америчком фудбалу

Нема коментара Share:

23.12.2021.
Традиционални дванаести турнир у флегу „Трофеј Београда” одиграће се у суботу 25. децембра, од 9 до 19 сати, у хали Спортског центра „Љубомир Ивановић Геџа”, у организацији Савеза америчког фудбала Београда и Клуба америчког фудбала „Forestlanders” из Младеновца и уз подршку градског Секретаријата за спорт и омладину.

Већ по традицији, такмичарска година у америчком фудбалу завршава се овим турниром у децембру. Ове године пријавило се осам тимова, који су жребом подељени у две групе.

У групи А, коју чине тимови играча испод 13 година, налазе се екипе „Вукови Београд”, „Орлови Нови Београд” и „Инђија Индианс”, док су у групи Б, коју чине тимови играча испод 16 година, екипе „Forestlanders” из Младеновца, „Вукови Београд”, „Орлови Нови Београд”, „Плави змајеви Београд” и „Пастуви Пожаревац”.

Право наступа имају дечаци и девојчице узраста до 16 година. Сви мечеви у групама играће се два пута 12 минута, са заустављањем у последња два минута. Екипе имају право на два тајмаута по полувремену.

Свим учесницима обезбеђене су мајице, а златна, сребрна и бронзана екипа добиће, поред пехара и медаља, опрему за амерички фудбал.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Апликација е.Сандуче добила награду за електронску трговину у јавном сектору

Следећа вест

Радојичић потписао уговор са ЕБРД-ом: Београђани добијају нову зграду Хитне помоћи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *