Весић са челницима општина Љубиње и Берковићи

Нема коментара Share:

05.05.2022.
Заменик градоначелника Београда Горан Весић састао се данас са Стевом Драпићем и Ненадом Абрамовићем, начелницима општина Љубиње и Берковићи из Републике Српске, које су страдале у недавном земљотресу у овом подручју.

Састанку је присуствовала и Тања Поповић, директорка Фондације „Гнездо”.

Челници Љубиња и Берковића обавестили су Весића о штети од земљотреса коју су претрпеле ове општине. Заменик градоначелника је рекао да ће Град Београд преко своје Фондације „Гнездо” организовати акцију у коју ће се укључити познате јавне личности у циљу прикупљања помоћи за пострадало становништво ове две општине. Разговарало се о могућности организовања хуманитарног концерта, као и штампању уплатнице која би преко „Инфостана” била дистрибуирана Београђанкама и Београђанима који желе да помогну.

Весић је рекао да Београд као престоница свих Срба, ма где да живе, има посебну обавезу да помогне нашим сународницима у невољи, као и да наш народ никада неће бити сам.

– Политика председника Србије Александра Вучића значи економски, политички, војно стабилну и снажну Србију. Таква Србија је гарант сигурности сваком нашем сународнику – рекао је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” у кик-боксу

Следећа вест

Весић: Место у београдским вртићима за сву децу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *