ИзменеИзмене у режиму рада трамвајских линија због радова на трамвајским шинама на линијама јавног превоза током радова у Угриновачкој улици

Нема коментара Share:

15.06.2022.
Због радова на трамвајским шинама у Булевару војводе Бојовића, на делу после терминуса „Пристаниште”, од суботе, 18. јуна, од 00.30 часова до 20. јуна, до 00.30 часова мења се режим рада линија ЈГП-а, саопштено је из ГСП „Београд”.

У суботу и недељу, трамваји са линије 2 ће целодневно саобраћати на релацији: Калемегдан /Доњи град/ – Вуков споменик – Пристаниште и носиће ознаку 2Л. Трамвајска линија 11 саобраћаће на релацији Блок 45 – Пристаниште и носиће ознаку 11Л.

Привремено се укидају стајалишта „Калемегдан”, у оба смера, за линије 2 и 11, „Тадеуша Кошћушка”, у оба смера, и терминус „Калемегдан / Доњи град/” за линију 11.

Због радова на тролејбуској контактној мрежи у Устаничкој улици, на делу од окретнице „Коњарник” до Улице Војислава Илића (смер ка Шумицама), од 18. јуна, од 00.30 часова до 20. јуна, до 3.30 часова доћи ће до измене режим рада тролејбуске линије 19.

У суботу и недељу, линија 19 се укида целодневно.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

14.06.2022.
Током радова на канализационој мрежи у Угриновачкој улици у Земуну доћи ће до промена у раду линија јавног превоза од 15. до 22. јуна, саопштили су из Секретаријата за јавни превоз. 

Возила са линије 45 ће на делу од раскрснице улица Горњоградске и Угриновачке до раскрснице улица Првомајске и Херцеговачке саобраћати у оба смера трасом: Угриновачка, – Горњоградска – Првомајска – Херцеговачка и даље редовном трасом. 

На линијама 81, 81Л, 83 и 85, од раскрснице улица Горњоградске и Угриновачка до раскрснице улица Филипа Вишњића и Угриновачке, возила ће у оба смера ићи расом: Угриновачка – Горњоградска – Првомајска – Рада Кончара – Угриновачка и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу траса користити сва постојећа и новоуспостављена стајалишта, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Наставља се акција сузбијања комараца

Следећа вест

Генерални урбанистички план Београда до 2041. године треба да обезбеди инфраструктурни развој и правилну демографску слику престонице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *