Награђени најбољи младеновачки ученици

Нема коментара Share:

07.07.2022.
Председник општине Младеновац Владан Глишић присуствовао је традиционалном пријему најбољих ученика са ове београдске општине.

Глишић је честитао ученицима на постигнутом успеху и уручио им књиге, поклон Oпштине Младеновац.

Ове године Младеновац може да се похвали са 104 ученика „вуковца”, од којих је 11 ученика генерације, што је знатно већи број у односу на претходне године.

 – Ове школске године можемо да се похвалимо да у девет основних и средњих школа на територији општине Младеновац имамо 104 носиоца „Вукове дипломе”. Ово показује да они своје школске обавезе нису схватили као обавезу, већ као страст према учењу, занос који се у том процесу развија. Верујем да није било лако и да сте се одрицали многих ствари, како бисте постигли резултате због којих смо се данас окупили. Ово је први велики корак који ћете памтити и којег ћете се радо сећати када будете постали успешни лекари, професори, инжењери и, оно најважније, добри људи – рекао је Глишић.

Пожелео је најбољим младеновачким ученицима да остваре све амбиције и да се, као успешни људи, врате у своју општину, да наставе да је развијају, воле и буду успешни у ономе што раде.

На пријему за најбоље младеновачке ученике компанија „Браћа Мирчић” из Младеновца је, у сарадњи са швајцарском компанијом за производњу сатова „Грована”, традиционално ђацима генерације младеновачких школа доделила сатове ове реномиране компаније.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Нови контејнери на територији општине Савски венац

Следећа вест

Санира се штета у земунским вртићима оштећеним у јучерашњем невремену

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *