Рад линија јавног превоза током извођења радова у Улици Ивана Милутиновића у насељу Борча

Нема коментара Share:

11.10.2022.
Приликом реконструкције водоводне мреже у Улици Ивана Милутиновића у насељу Борча, од 12. до 20. октобра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Радови се изводе на коловозу (лева саобраћајна трака) у Улици Ивана Милутиновића, на делу од Зрењанинског пута до Трга ослобођења, гледано у смеру ка Улици борчанских жртава 1914, због чега ће возила јавног превоза саобраћати на следећи начин:

– возила са линија 95 и 105Л ће у смеру ка Зрењанинском путу од окретнице „Борча 3” саобраћати трасом: Беле Бартока – Братства и јединства – Зрењанински пут и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом преосталом ширином коловоза од најмање 3,5 метара;

– возила са линије 104 ће у смеру ка Зрењанинском путу саобраћати трасом: Ивана Милутиновића – Трг ослобођења – ЈНА – Ваљевског одреда – Братства и јединства – Зрењанински пут и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом преосталом ширином коловоза од најмање 3,5 метара.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта ЈЛПП-а, као и привремено успостављено стајалиште „ЈНА” у Улици ЈНА, у висини кућног броја 80 у смеру ка Зрењанинском путу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измена режима рада линија јавног превоза 860И и 94

Следећа вест

Промена режима рада линија јавног превоза током извођења радова у Улици Максима Горког

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *