На Ади за викенд „Трофеј Београда” у бадминтону

Нема коментара Share:

27.10.2022.
„Трофеј Београда” у бадминтону одржаће се на Ади у суботу и недељу, 29. и 30. октобра, у организацији Бадминтон савеза Београда, а уз подршку Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, Министарства омладине и спорта и Бадминтон савеза Србије. 

Турнир, који уз државно првенство носи епитет најпрестижнијег такмичења, окупиће у Националном бадминтон центру на Ади најбоље сениоре и јуниоре из целе Србије.

Овогодишњи „Трофеј Београда” састоји се из два одвојена турнира – А турнир који ће се играти у свих пет такмичарских конкуренција: мушкарци и жене појединачно, као и мушки, женски и мешовити парови. На јуниорском купу наступиће перспективни и талентовани бадминтонци, узраста до девет, 11, 13, 15 и 17 година, и сви они ће се надметати у појединачним конкуренцијама док јуниоре до 15 година очекују и мечеви у све три конкуренције парова.

Првог дана турнира на терен ће изаћи сениори у конкуренцији парова, као и дечаци и девојчице узраста до девет, 13 и 17 година у појединачним такмичењима, док је недеља резервисана за сингл и дубл мечеве јуниора до 15 година, као и појединачне конкуренције јуниора до 11 година и А сениоре, саопштено је из Секретаријата за спорт и омладину.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Пословни дијалог Санкт Петербурга и Србије

Следећа вест

„Трофеј Београда” у саватеу у суботу у Обреновцу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *