Приводи се крају друга фаза реконструкције Улице Павла Вуисића

Нема коментара Share:

09.11.2022.
После комплетне реконструкције првих 1.450 метара Улице Павла Вуисића у земунском насељу Алтина, до 17. новембра биће завршена друга фаза радова на 290 метара ове важне саобраћајнице којом пролази и јавни превоз, саопштили су из Општине Земун. 

У драгоценој сарадњи с грађанима који ту живе и познају терен, врло је детаљно уклоњен претходни слој и рашчишћен терен за насипање, при чему су максимално заштићени водови и инсталације. 

На деоници од Улица Константина Кавафија, куда сада саобраћају возила јавног превоза, машине већ асфалтирају а двоструким слојем новог асфалта наредних дана ће пресвући припремљену трасу. Такође, урадиће се тротоари и шахтови.

После 17. новембра започеће радови на уклањању старе подлоге у последњих 360 метара пута. Трећа, завршна фаза, планирана је до краја године, када ће се нормализовати траса линија јавног превоза која пролази кроз Алтину.

Радове на деоници обишао је данас члан Већа Градске општине Земун Бошко Радовановић и уверио се да несметано теку планираном динамиком.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Промена режима јавног превоза због радова у Улици партизанске авијације

Следећа вест

Потписани уговори за реализацију закупа термина за тренинге

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *