Позив добровољним даваоцима крви

Нема коментара Share:

10.11.2022.
Институт за трансфузију крви позива суграђане да и следеће недеље дају крв и тако спасу неком живот. Ова установа има устаљено радно време, радним данима од 7 до 19, а суботом и празницима од 8 до 15 часова.

У понедељак, 14. новембра, од 10 до 16 часова крв се може дати на Грађевинском факултету (Палилула).

Грађани крв могу дати и у уторак, 15. новембра, од 8 до 14 часова у Другој економској школи (Вождовац), од 9 до 13 у Првој економској школи (Стари град), а од 10 до 15 часова код Старог Меркатора у Новом Београду.

У среду, 16. новембра, од 10 до 15 часова акција се организује у Високој школи струковних студија за информационе и комуникационе технологије (Палилула), те од 11 до 16 часова на Правном факултету.

Акција се наставља и у четвртак, 17. новембра, када се крв може дати на Православном богословском факултету од 10 до 15 и у Црвеном крсту Обреновца од 9 до 14 часова.

У петак, 18. новембра, трансфузиолошки аутобус биће код „Атријума” у Новом Београду од 10 до 14 часова, а у суботу, 19. новембра, крв се може дати у Месној заједници „Лештане” у Гроцкој, од 9 до 13 часова.

Тржни центри „Ада мол”, „Бањица” и „Ушће” прикључиће се акцијама током викенда. Детаљан план може се наћи на сајту Института за трансфузију крви.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Централном државном церемонијом обележен Дан примирја у Првом светском рату

Следећа вест

Отворено првенство Београда у скоковима са мале трамболине

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *