Предавање о комуникацији на Звездари

Нема коментара Share:

08.12.2022.
Комисија за родну равноправност Oпштине Звездара организовала је едукативно предавање „Стилови комуникације” у Зуботехничкој школи, саопштено је из ове општине.

Предавање је организовано у оквиру глобалне светске камапање „16 дана активизма против насиља над женама”.

У име Oпштине Звездара, присутне је поздравила заменица председника Драгана Ђурић, која је рекла да је комуникација изузетно значајна тема и да је због тога изабрана као једна од тема едукативних радионица које су одржане у звездарским школама. Она је додала да од начина на који представљамо себе другима зависи и како ће нас други прихватати и представила предаваче Јадранку Милошевић и Снежану Милошевић Јешић из Центра за образовање и културу.

Присутни су могли да чују да комуникација игра велику улогу у животу и да често користимо ту реч као синоним за разговор иако је комуникација много више од разговора. Људи морају да комуницирају и од начина комуникације зависе односи са другима. Вербална комуникација чини само 30 одсто комуникације, а осталих 70 одсто комуницирамо невербално – тоналитетом гласа, говором тела, гестовима, одећом….

Циљ радионице јесте спознаја различитих стилова комуникације и могућност побољшања досадашње комуникације у циљу избегавања конфликата.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Током викенда подела канти у насељима Збег – Борча и Кумодраж

Следећа вест

Акције добровољног давалаштва крви током наредне недеље

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *