Новогодишњи вашар на Сајму од 15. децембра

Нема коментара Share:

13.12.2022.
Новогодишњи вашар, који је на Београдском сајму већ шест деценија један од препознатљивих пратилаца зимских радости и свечаности, ове године ће бити одржан од четвртка, 15. децембра, до предновогодишњег петка, 30. децембра. Ова традиционална манифестација прилика је за посетиоце свих узраста да уживају у незаборавној атмосфери која најављује предстојеће празнике и неизбежно опуштање.

Забавни парк, највећи затворени парк овог типа на Балкану који је активан у ово доба године, смештен је у Хали 1 Београдског сајма. Биће отворен радним данима од 13 до 20 часова, а викендом од 10 до 20 часова, најављено је из „Београдског сајма”.

Деци, одраслима и читавим породицама биће на располагању чак 27 забавних објеката: вртешке, играонице, рингишпили, аутодром, „рото-панорамика”, „кућа страха”, тобогани и друге игре за подизање адреналина. Посетиоци ће имати могућност куповине новогодишњих поклона, пригодних играчака, сувенира и различите друге занатске и робе широке потрошње, а на располагању ће бити и различите угоститељске услуге, роштиљ или слаткиши, који су увек били озбиљна инспирација за све који би да у зимски и празнични део године уђу спокојно и са највећом могућом дозом оптимизма.

Улаз у забавни парк је бесплатан, а коришћење садржаја се наплаћује.

Током трајања Новогодишњег вашара, у суботу, 24. децембра, биће одржан једнодневни музички фестивал „Рок стар фест” на Београдском сајму, у организацији куће „Music Star Production” и под слоганом „Рокенрол заувек”. Од 19 до један час после поноћи, на својеврсном рокенрол маратону наступиће права рок репрезентација музичара из читавог региона: др Неле Карајлић, „Дивље јагоде”, „Ју група”, „Атомско склониште”, „Тешка индустрија”, „Освајачи”, „Ватрени пољубац”, Јурица Пађен и „Аеродром” и „Епилог”.

У време Новогодишњег вашара, од 15. до 30. децембра, цена паркирања у кругу Београдског сајма је 150 динара по сату.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Обележено 105 година школе „Вељко Рамадановић”

Следећа вест

Нови контејнери за бољу комуналну хигијену у Младеновцу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *