Радови на текућем одржавању основних школа на Савском венцу

Нема коментара Share:

18.01.2023.
Председник општине Савски венац Милош Видовић и члан Општинског већа Владимир Павловић обишли су данас радове у неколико основних школа, где су у оквиру текућег одржавања у току уређења учионица, ходника, сала за физичко или поправке крова и олука. Након посете школама „Војвода Радомир Путник”, „Војвода Мишић” и „Стефан Немања”, где су у разговору с директорима закључили да радови иду по плану, представници Општине су истакли да је период распуста одлично искоришћен како би све основне школе са Савског венца спремно дочекале своје ђаке.

Према речима председника Милоша Видовића, захваљујући доброј сарадњи Општине са свим образовним установама са Савског венца, деца која похађају школе и вртиће на територији општине имају најбоље услове за боравак и учење.

– Трудимо се да одржимо континуитет рада, a како бисмо задовољили потребе најмлађих, редовно комуницирамо са директорима и управницима. Чинимо све како би наша деца имала уредне, чисте, топле и безбедне просторије у школама или вртићима. Општина сада издваја знатно више средстава за текуће одржавање основних школа јер смо свесни потребе улагања у будућност и образовање деце. Брига о деци и уређење образовних институција је један од наших приоритета и у том правцу ћемо и наставити – поручио је Видовић.

Радови на текућем одржавању у свим основним школама су у току, а завршетак је планиран до краја школског распуста.

Обиласку је присуствовао и начелник Одељења за пројекте развоја Владимир Настић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Дедамразијада” на Чукарици

Следећа вест

Мобилна експозитура Банке „Поштанска штедионица” на пијаци „Ђерам”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *