Завршни радови у Златиборској улици у Земуну

Нема коментара Share:

01.02.2023.
На иницијативу грађана и у склопу радова на уређењу унутарблоковских површина, које финансира Градска општина Земун, асфалтирају се три паркинга, као и приступне и пешачке стазе у Златиборској улици, од броја два до шест, саопштено је из ове општине. 

Градилиште су обишли председник општине Земун Гаврило Ковачевић и члан Већа Бошко Радовановић.

– Цела површина је била у јако лошем стању, а посебан проблем представљале су девастиране површине које нису обнављане деценијама, а нису саобраћајнице, већ припадају зградама, те смо изашли у сусрет грађанима да реконструишемо 560 квадрата паркинга, прилазе и стазе, свеукупно око 800 квадрата – рекао је Ковачевић.

Како су истакли из ове општине, следеће на реду за обнову биће и девастиране површине у Улици Милана Узелца.

– На основу проширених статутарних надлежности градских општина које им остављају могућност да интервенишу у овој врсти послова, на захтев грађана ће се пуно тога урадити током целе године, за шта су обезбеђена и неопходна средства – рекао је председник општине.

Ковачевић је подсетио и да су интензивирани радови на првој подземној гаражи у Земуну испред „Пинкија” и да већ од следеће недеље започињу радови на Земунској пијаци, где се реконструише канализациона мрежа.

Грађевинске машине увелико асфалтирају три површине за паркирање испред зграда, после чега ће ЈКП „Зеленило – Београд” наставити свој део посла, како би зелени појас испред зграда добио свежији изглед, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

ТОБ на сајму туризма у Турској

Следећа вест

Уговори за бесповратно суфинансирање активности на унапређењу својстава зграда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *