Конкурс за доделу бесплатних ауто-седишта на Савском венцу

Нема коментара Share:

10.02.2023.
Општина Савски венац је у сарадњи са Ауто-мото савезом Србије и ове године обезбедила ауто-седишта за децу, узраста до три године, која имају пребивалиште на територији општине. Позивају се родитељи да од 10. до 24. фебруара поднесу пријаву уз коју је потребно приложити: очитану здравствену књижицу детета (за децу која немају здравствену књижицу у тренутку пријаве потребно је приложити образац „Потврда о здравственом осигурању”), очитане личне карте оба родитеља као доказ да су пријављени на територији градске општине Савски венац или копиране личне карте уколико немају чип, као и попуњен образац пријаве. 

Услови конкурса су следећи: да је дете узраста до три године (за децу рођену од 10. фебруара 2020. до 24. фебруара 2023) и да оба родитеља имају пребивалиште на територији градске општине Савски венац (уколико захтев подноси самохрани родитељ, неопходно је приложити доказ о тој чињеници или попуњену изјаву да је сагласан да ГО Савски венац прибави податке о чињеницама о којима се води службена евиденција односно извод из матичне књиге).

Пријава се обавља попуњавањем онлајн пријавног формулара на сајту Градске општине Савски венац www.savskivenac.rs у линку саопштења (уз обавезно приложену скенирану документацију) или на писарници ГО Савски венац, Кнеза Милоша 69, сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.

Приликом доделе ауто-седишта, грађани ће остварити право и на доделу супер чланског пакета Ауто-мото савеза Србије за помоћ на путу и шлеп у Србији и Европи које се активира слањем СМС поруке, а чланство по активацији важи годину дана.

Број телефона за додатне информације је 011/2061-761.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Обележен век пензијског система и најављене пензионерске картице

Следећа вест

Бесплатан улаз у Конак кнеза Милоша поводом Дана државности

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *