„Васкршње чаролије” на Савском венцу

Нема коментара Share:

11.04.2023.
Општина Савски венац и ове године организује манифестацију „Васкршње чаролије”, која ће се одржати 15. и 16. априла испред Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку, саопштено је из ове општине.

Све посетиоце Топчидерског парка, а нарочито оне најмлађе очекује богат културно-уметнички и забавни програм током оба дана манифестације, од 11 до 14 часова. Кловновске представе, наступ културно-уметничког друштва, ди-џеја, плесни перформанси, маскоте и жонглери забављаће малишане, а биће организоване и спортско-рекреативне и ликовне радионице, цртање по лицу и још много изненађења.

Из ове општине позивају све малишане да обавезно понесу своје васкршње јаје, јер ће се у суботу, 15. априла, бирати најлепше осликано јаје, а у недељу, на Васкрс, бираће се најјаче васкршње јаје.

Првог дана манифестације биће организовано и такмичење основних школа са територије општине Савски венац, а улаз на манифестацију је слободан.

Победнике очекују вредне награде. У такмичењу за најлепше и најјаче васкршње јаје награде су – за освојено прво место дечји бицикл, за друго место електрични скејтборд, а за треће место тротинет. Најмлађе посетиоце очекују и слатки пакетићи, балони и други поклони, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Богат програм обележавања „Дана Београда”

Следећа вест

Радно време пијаца за васкршње празнике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *