Манифестација „Васкршње чаролије” на Савском венцу

Нема коментара Share:

15.04.2023.
Традиционална манифестација за децу „Васкршње чаролије” отворена је данас у Топчидерском парку испред Конака кнеза Милоша где се окупио велики број деце, која су заједно са представницима општинског руководства уживала у богатом и забавном програму, у организацији Општине Савски венац, саопштено је из ове општине.

Са малишанима се дружио и председник Скупштине општине Савски венац Страхиња Кукић, који је овом приликом честитао предстојећи празник свим грађанима који га празнују и позвао најмлађе да данас и сутра учествују у такмичењу за најлепше осликано и најјаче васкршње јаје.

Малишани су се забављали уз кловновске представе, ди-џеја, плесни перформанс, маскоте и жонглере, а организоване су и различите радионице, као и цртање по лицу.

Током трајања забавног програма деца су имала прилику да осликају јаја, те да с тим јајима учествују у такмичењу за најлепше осликано васкршње јаје. У такмичењу су учествовала и деца из основних школа са територије општине Савски венац.

Победници су освојили вредне награде – за освојено прво место додељен је дечји бицикл, за друго место електрични скејтборд, а за треће тротинет.

Програм манифестације наставиће се и сутра од 11 до 14 часова када ће најмлађи посетиоци уживати у забавном програму и такмичити се за најјаче јаје. За победнике су обезбеђене вредне награде као и данас, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Београда Александар Шапић: Нови слоган града ће бити – „Београд, град радости”

Следећа вест

Измир ново туристичко тржиште за Београд и Србију

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *