Реконструкција Чингријине и околних улица на Звездари

Нема коментара Share:

09.08.2023.
Градски менаџер Мирослав Чучковић, председник градске општине Звездара Владан Јеремић и директор Јавног предузећа „Путеви Београда” Александар Милентијевић обишли су са сарадницима Чингријину улицу у којој се, на основу програма рада ЈП-а „Путеви Београда”, одвијају завршни радови на асфалтирању.

Пре двадесетак дана реконструисана је дотрајала водоводна мрежа од Градске болнице до Улице учитеља Милоша Јанковића, те су радници ЈКП-а „Београд-пут” након тога асфалтирали ову улицу, на деоници од Димитрија Туцовића до Милана Ракића. У претходном периоду, у овом делу Звездаре већ су уређене Хекторовићева и Букурешка улица, као и Улица учитеља Милоша Јанковића. На тај начин грађани су добили савремене саобраћајнице које унапређују инфраструктуру и утичу на побољшање квалитета живота грађана овог дела Звездаре.

Присутни грађани захвалили су Општини и Граду на уређењу Чингријине и околних улица и истакли да је након дугог периода асфалтиран овај потез. То ће знатно утицати на већу безбедност учесника у саобраћају, наведено је у саопштењу из ове општине.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Уплата трећег квартала годишњег пореза на имовину за 2023. годину

Следећа вест

Потписани уговори за субвенционисану уградњу соларних панела

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *