Летњи позоришни дани на Олимпу

Нема коментара Share:

16.08.2023.
Градска општина Звездара и Спортски центар „Олимп – Звездара” организују манифестацију „Летњи позоришни дани на Олимпу”, која почиње у понедељак, 21. августа, и траје до недеље, 27. августа. Програм ће подразумевати чак седам представа, а све ће бити изведене у амфитеатру Спортског центра „Олимп – Звездара”, Улица Вјекослава Ковача 11. Из Општине Звездара напомињу да ће у случају лоших временских услова представе бити изведене у истом термину, али у сали Месне заједнице „Липов лад”, Булевар краља Александра 298.

Манифестацију, која се традиционално организује на Звездари пред почетак школске године, званично ће отворити Драгана Ђурић, заменица председника ГО Звездара.

Од седам представа, прва на репертоару биће представа „Краљ мајмун” у извођењу фондације „Арс Лонга”, потом ће у уторак, 22. августа, бити изведена представа „Дошло доба да се школа проба” Уметничког удружења Вршачке афирмације уметника „Арс”, а у среду, 23. августа, представа „Краљ Златко” Удружења грађана „Шарени сунцокрети”. Програм се наставља у четвртак, 24. августа, када ће Центар за интерактивну уметност „Испад” извести представу „Ко је у праву децо”. У петак, 25. августа, најмлађи ће моћи да гледају изведбу представе „Мачка у чизмама и зли чаробњак” Удружења „Цеца и деца”, а потом ће представу „Пан театра” под називом „Играјмо се Петра Пана” погледати у суботу, 26. августа. Напослетку, програм затвара представа „Три прасета” Удружења грађана „Велики мали принц”, која ће бити изведена у недељу, 27. августа.

Сваке вечери глумци ће деци и родитељима пожелети добродошлицу и подсетити их на нека од правила позоришног бонтона. 

Све представе почињу у 18.30 часова а улаз је бесплатан, саопштили су организатори манифестације.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Поклон-представа за малишане Чукарице

Следећа вест

Добитнице Златног лава стижу на Битеф

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *