Дрво за огрев добило 28 породица избеглица и интерно расељених лица

Нема коментара Share:

19.10.2023.
Председник градске општине Звездара Владан Јеремић присуствовао је подели пакета дрвета за огрев породицама избеглих и интерно расељених лица, које су смештене у Колективном неформалном центру у Улици Љубише Миодраговића бб у Миријеву. Овом приликом осам породица је добило пакете за огрев чиме је завршена подела у оквиру које је укупно 28 домаћинстава избеглих и расељених лица на Звездари добило дрвета за огрев у количини од по 2,6 кубних метара.

Владан Јеремић је рекао да је за ову намену средства у износу од 980.000 динара обезбедио Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије, а Градска општина Звездара је реализовала поделу помоћи избеглицама и расељеним лицима након спроведеног јавног позива.

– Драго ми је што смо читав посао око набавке и испоруке пакета дрвета за огрев породицама избеглица и интерно расељених лица завршили пре почетка зиме и на тај начин током зимског периода обезбедили сигурно грејање за ове људе који живе у колективном неформалном центру – навео је Јеремић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Отворено дечје игралиште у Улици Флоре Сендс на Савском венцу

Следећа вест

Почиње „Арт зона Земун”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *