Измена линија јавног превоза током извођења радова у Сурчину

Нема коментара Share:

26.10.2023.
Током извођења радова на асфалтирању и уређењу Улицe браће Пухаловић у Сурчину, на делу од Војвођанске до Железничке, од 27. октобра до 22. децембра доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза. Радови подразумевају потпуно затварање предметне деонице због чега ће возила са линија јавног превоза 603, 601Н и 603Н саобраћати измењено, саопштили су из Секретаријата за јавни превоз. 

Возила на линијама 603 и 603Н у смеру ка Угриновцима кретаће се трасом: Војвођанска – Крушедолска – Ударне десетине – Железничка и даље редовном трасом, а у смеру ка Лединама: Железничка – Ударне десетине – Крушедолска – Војвођанска и даље редовном трасом.

На линији 601Н, возила ће у смеру ка Добановцима саобраћати трасом: Браће Николић – Крушедолска – Ударне десетине – Железничка и даље редовном трасом, а у смеру ка Новом Београду трасом: Железничка – Ударне десетине – Крушедолска – Војвођанска и даље редовном трасом. 

Возила јавног градског превоза ће на измењеном делу трасе користити постојећа и новоуспостављена стајалишта: „Крушедолска 1” (смер ка Угриновцима) у Крушедолској улици, на позицији ЕД стуба који се налази у висини кућног броја 3, односно око 50 метара после зоне раскрснице Улице браће Николић и Крушедолске, и „Браће Сузић 1” (смер ка Лединама) у Улици ударне десетине, на позицији ЕД стуба који се налази прекопута кућног броја 9, односно око 70 метара после зоне раскрснице улица Браће Пухаловић и Ударне десетине.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Позив добровољним даваоцима крви

Следећа вест

Без воде делови општине Палилула

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *