Позив добровољним даваоцима крви

Нема коментара Share:

27.10.2023.
Из Института за трансфузију крви Србије, који се налази у Улици Светог Саве 39, позивају грађане да и наредне недеље дају крв. То се може учинити у овој установи радним данима од 7 до 19 и суботом од 8 до 15 сати. 

Бројне акције биће организоване и на терену. Између осталог, у понедељак, 30. октобра, од 11 до 16 часова трансфузиолошки аутобус ће се налази испред „Ерпорт ситија”, а акцији ће се одазвати и Банка „Поштанска штедионица” од 10 до 15 часова и Гимназија „Патријарх Павле” од 9 до 13 сати. 

У уторак, 31. октобра, позиву Института придружују се Техничка школа и Гимназија у Младеновцу, Пета економска у Раковици, те две компаније у Новом Београду и РБ „Колубара” у Лазаревцу, где су акције предвиђене читаве радне недеље, док су у среду, 1. новембра, акције планиране на Грађевинском, Архитектонском и Електротехничком факултету од 10 до 16 часова.

У четвртак, 2. новембра,  од 9 до 14 часова крв се може дати у Дому културе у Барајеву и у истом временском периоду у Црвеном крсту Обреновца и испред Десете београдске гимназије. У петак, 3. новембра, од 9 до 14 сати трансфузиолошки аутобус ће се налазити испред Дома здравља у Пожешкој. 

Испред Тржног центра „Стадион”, у суботу, 4. новембра, од 13 до 17 часова грађани ће моћи да дају крв у трансфузиолошком аутобусу, а у недељу, 5. новембра, од 9 до 14 сати испред Цркве Свете Петке на Чукаричкој падини. 

Детаљни списак и сатница могу се наћи на сајту овог института. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Промена режима рада линије 64

Следећа вест

Измена линија јавног превоза током извођења радова у Сурчину

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *