Промена режима рада линије 64

Нема коментара Share:

27.10.2023.
Током извођења радова на монтажи крана за потребе изградње објекта у Улици Милана Ракића испред кућног броја 53, доћи ће до промена у раду линије јавног превоза 64, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови се изводе на делу од Улице Гершићеве до Улице букурешке од суботе 28. октобра до недеље, 29. октобра, при чему ће доћи до затварања предметне деонице за саобраћај. 

Због тога ће возила са линије 64 саобраћати у смеру ка Шумицама трасом: Батутова – Булевар краља Александра – Вјекослава Ковача – Дескашева  – Милана Ракића и даље редовном трасом. У смеру према Звездари саобраћаће на траси: Милана Ракића – Дескашева – Булевар краља Александра – Батутова и даље редовном трасом.

Привремено се успоставља стајалиште „Дескашева 1” у смеру ка Шумицама у Улици Милана Ракића на позицији испред кућног броја 93, тачније пет метара испред зоне раскрснице са Улицом Јована Ђаје. Стајалиште под истим називом „Дескашева 1” биће првивремено успоствљено у смеру ка Звездари у Улици Милана Ракића на позицији која се налази прекопута кућног броја 95, односно око 40 метара после зоне раскрснице са Улицом Јована Ђаје.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Планирани радови на водоводној мрежи

Следећа вест

Позив добровољним даваоцима крви

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *