Промена режима рада линија јавног превоза током радова у Кумодрашкој

Нема коментара Share:

08.11.2023.
Током извођења радова на прикључењу објекта на водоводну мрежу у Кумодрашкој улици, на делу од Витановачке до Улице војводе Ђуровића, 9. новембра доћи ће до промена у режиму рада линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови подразумевају затварање предметне деонице за саобраћај, због чега ће возила линија јавног превоза саобраћати на следећи начин:

– линије 18 и 39 ће у оба смера саобраћати улицама Војводе Степе, Љубе Вучковића, Динка Туцаковића, Кумодрашком и даље редовном трасом,

– линије 25 и 25П ће у оба смера саобраћати улицама Крушевачком, Мишка Јовановића, Пекa Павловића, Заплањском, Дарвиновом, Браће Јерковић и даље редовним трасама.

Возила јавног превоза ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта, а возила са линија 18 и 39, у смеру ка Аутокоманди, користиће и привремено стајалиште „Дарвинова 1” у Улици Динка Туцаковића (Зларинска), пет метара испред пешачког прелаза који се налази у зони раскрснице са Улицом Милке Гргуров (у висини кућног броја 2а).

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Због радова на водоводној мрежи без воде делови општина Врачар и Земун

Следећа вест

Планирани радови на водоводној мрежи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *