Због радова на водоводној мрежи без воде делови општина Врачар и Земун

Нема коментара Share:

09.11.2023.
Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, сутра од 8.30 до 18 часова без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Кнеза Страцимира (Војводе Хрвоја), Политовој, Михајла Гавриловића, од Господара Вучића до Симе Игуманова, и Симе Игуманова, од Кнеза Страцимира (Војводе Хрвоја) до Политове улице, саопштено је из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација”.

Како је саопштено из овог комуналног предузећа, због радова на водоводној мрежи на општини Земун, истог дана од 8.30 до 18 часова воду неће имати ни потрошачи на непарној страни Улице мајора Зорана Радосављевића, од Максима Бранковића до Батајничког друма.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације потрошачи могу добити у Сервисном центру Града Београда на број 11-0-11 или на бесплатни број телефона 0800-11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније. Обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Делови неколико општина сутра без воде због радова

Следећа вест

Промена режима рада линија јавног превоза током радова у Кумодрашкој

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *