Делови неколико општина сутра без воде због радова

Нема коментара Share:

21.11.2023.
Јавно комунално предузеће „Београдски водовод и канализација” најавило је за сутра радове у неколико градских општина. Због планираних радова на водоводној мрежи у Сурчину, сутра од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Галовачкој улици (од Трга Зорана Ђинђића до Улице Драгомира Момчиловића). Такође, радови су предвиђени и на територији општине Врачар, због чега ће сутра у истом временском периоду без воде остати потрошачи у Улици Николаја Хартвига, од Чубурске до Максима Горког. 

Због планираних радова на водоводној мрежи у Земуну, сутра од 9 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Главној (од броја 22 до броја 48), Змај Јовиној, Лагумској, Фрушкогорској, Доситејевој и Караматиној.

Радови ће се обављати и на водоводној мрежи у Барајеву, па ће од 8 до 17 сати без воде остати потрошачи у насељу Гунцати, као и на водоводној мрежи на Звездари, те ће без воде од 8.30 до 18 сати бити потрошачи у следећим улицама: Димитрија Туцовића (непарна страна, од Батутове до Градиштанске), Чегарској, Градиштанској и Живојина Жујовића (од Димитрија Туцовића до Љубљанске).

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће, а моле се потрошачи да припреме неопходне залихе. 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800/11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Делови Барајева и Чукарице у петак без воде

Следећа вест

Због радова на водоводној мрежи без воде делови општина Врачар и Земун

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *