Без воде делови општина Земун и Врачар

Нема коментара Share:

04.02.2022.
Из ЈКП „Београдски водовод и канализација” су саопштили да због радова на водоводној мрежи на општини Земун, у понедељак, 7. фебруара, од 8.30 до 18 часова без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Курирској (од Партизанских учитеља до Мире Папић), Партизанских учитеља, Сланкаменачкој, Лугарској, Кадифа, Пружни пут, Др Борислава Вујадиновића, Банстолској, Дечкој, Бечменској, Летенка, Никиначкој и Маје Чучковић Драшкић. До умањења притиска може доћи и у околним улицама.

Због стављања у функцију новоположеног цевовода на општини Врачар, у уторак, 8. фебруара, од 8 до 18 часова без воде ће бити и потрошачи у Улици Томе Максимовића, наводи се у саопштењу овог предузећа.

Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а з најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Мали Мокри Луг добија општински услужни центар

Следећа вест

Весић: Споменик Петру Николајевићу Молеру до краја месеца у истоименој улици на Врачару

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *