У суботу трка са препрекама у Кошутњаку

Нема коментара Share:

18.05.2022.
Трка са препрекама у Србији „Кошутњак челенџ рејс 2022” и „Кошутњак челенџ рејс јуниор 2022” одржаће се десети пут заредом 21. маја у 12 сати у Пионирском граду у Кошутњаку, саопштено је из Секретаријата за спорт и омладину.

Трка је инспирисана концептом трка које се одржавају у Великој Британији и промовишу вредности другарства, мотивације и забаве. Трка је аматерског карактера и намењена је свим рекреативцима који желе да доживе трчање на другачији начин.

Старт је заказан за 12 часова, када ће 300 тркача имати прилику да заврши несвакидашњи подухват – седам километара крос-трке са шест препрека.

Вишегодишњи партнери трке, атлетски клуб „Running” и дечја школа спорта „Спортска бајка” задужени су за организацију трке за најмлађе, која се одржава истог дана са почетком у 10 сати. Препреке и дужине трке прилагођене су деци предшколског и школског узраста, а најбржи малишани освојиће вредне награде.

„Кошутњак челенџ рејс 2022” и „Кошутњак челенџ рејс јуниор 2022” трка са препрекама се реализују уз подршку Секретаријата за спорт и омладину Града Београда.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: „Свесрпски дечји сабор” од 26. до 29. маја у Београду

Следећа вест

Реконструкције школа и вртића и током лета

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.