Годишња изложба радионице стрипа и карикатуре и атељеа за примењену уметност

Нема коментара Share:

13.06.2022.
У Галерији Дечјег културног центра Београд, Таковска 8, у уторак 14. јуна биће отворена годишња изложба радионице стрипа и карикатуре и атељеа за примењену уметност. На изложби ће бити представљени радови настали током 2021/22. године који показују креативност деце и младих – чланова радионица и атељеа. 

Радионица стрипа и карикатуре основана је пре тачно две деценије. Кроз њу је прошло више од три стотине полазника. Поред изложбе стрипа и карикатуре, посетиоци ће моћи да виде грнчарска умећа деце и младих насталих током ове сезоне. У атељеу за примењену уметност Дечјег културног центра Београд већ више од 40 година деца истражују разноврсне могућности обликовања глине. 

Из ове установе позивају децу и младе, њихове породице, просветне раднике, стручну јавност и осталу публику да посете Галерију Дечјег културног центра Београд и виде рад вредних младих људи који развијају и негују свој таленат у радионицама ове реномиране институције културе за децу, која ове година обележава 70 година рада са децом и за децу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Никодијевић: Врло брзо ћемо имати конституисане све органе власти у Граду Београду

Следећа вест

Град расписао тендер за пројектовање станова у Видовданској улици

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *