Нов изглед амбуланте у Великом Мокром Лугу

Нема коментара Share:

15.09.2022.
При крају су радови на реконструкцији амбуланте Дома здравља „Звездара” у Великом Мокром Лугу, где се лечи пет хиљада грађана, саопштено је из Oпштине Звездара. 

Према речима председника градске општине Звездара Владана Јеремића, који је обишао радове у друштву са в. д. директора Дома здравља „Звездара” др Александром Митровић, ово је прво значајније улагање у последњих 70 година од када је зграда саграђена. 

– Издвајањем средстава из буџета за ове радове, испунили смо очекивања и жеље грађана, који су нам се обраћали са захтевом да се амбуланта реновира. Радови су обухватили постављање нове фасаде, једног дела крова и приступних стаза – појаснио је Јеремић. 

Докторка Митровић рекла је да ће бољи услови који су реконструкцијом омогућени много значити и грађанима и запосленима који раде у овом простору. Она је додала да у оквиру амбуланте, као и до сада, ради лекар опште праксе и педијатар по потреби.

Простор где се налази амбуланта на адреси Николе Груловића 14 више пута је мењао намену, а пре него што се у овај простор „уселила” амбуланта зграда је коришћена као школа за основце од првог до четвртог разреда.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Одржана манифестација „Дан традиције” у центру Београда

Следећа вест

Јединствено управно место у Батајници

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *