Позив добровољним даваоцима крви

Нема коментара Share:

10.10.2022.
Институт за трансфузију крви Србије позива суграђане да се одазову некој од бројних акција на терену, које се организују и ове недеље. Такође, јавни позив је упућен и матурантима јер, како се наводи у саопштењу из ове установе, „не учимо за школу него за живот, матуранти, положите најважнији испит, испит хуманости”. 

Крв се може дати и у самом институту, који се налази у Улици Светог Саве 39, и то радним даном од 7 до 19, а суботом и празницима од 8 до 15 сати. 

Екипе су данас од 9 до 13 часова у Центру за културу Сопота, а сутра у Новом Београду (Стари Меркатор) и на Чукарици (Дом здравља у Пожешкој), од 9 до 14 часова. У среду се крв може дати у трансфузиолошком аутобусу испред Општине Гроцка од 9 до 13 часова, као и у Јавном комуналном предузећу „Београдске електране” у Новом Београду од 8 до 13 сати. У четвртак екипе су дежурне у Црвеном крсту Обреновца од 9 до 14.

У петак акција је планирана у Лазаревцу и то од 10 до 16, док се на Цветковој пијаци на Звездари крв може дати од 10 до 15 сати.

У суботу, 15. октобра, аутобус ће бити у борчанском Ритејл парку од 11 до 16, а у недељу, 16. октобра, у Бео зоо-врту од 12 до 16 часова.     

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Никодијевић: Град набавио сто нових аутобуса, на улицама крајем новембра

Следећа вест

Најава вебинара „Емоције – како их препознати и управљати њима”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *