Комплетна реконструкција паркиралишта „Видин капија”

Нема коментара Share:

25.06.2023.
Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис” саопштило је да реконструкција паркиралишта „Видин капија” почиње у понедељак, 26. јуна, да ће радови трајати 120 дана, због чега ће паркиралиште бити затворено за кориснике.

– У оквиру модернизације паркинг-инфраструктуре у Београду, „Паркинг сервис” ће започети грађевинске радове на паркиралишту „Видин капија”, као и радове на хидротехничким, електро, телекомуникационим и сигналним инсталацијама, али и на противпожарној заштити, саобраћајној сигнализацији и пејзажном уређењу комплетног простора – истиче се у саопштењу.

Планирана је, како се прецизира, изградња 71 паркинг-места на површини од 2.700 метара квадратних, укључујући четири места за особе са инвалидитетом, као и два са пуњачем за возила на електропогон. Паркиралиште ће бити опремљено са две аутоматске наплатне станице и по две улазне и излазне рампе, заштићене надстрешницом.

Након реконструкције, паркиралиште „Видин капија” ће радити 24 сата сваког дана у години, а режим наплате услуга биће као и у осталим гаражама и паркиралиштима којима управља ЈКП „Паркинг сервис”. Коришћење ће се плаћати по започетом сату, готовином, платним картицама или путем апликације за мобилне телефоне, као и припејд и паркинг-пас картицама „Паркинг сервиса”, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Шапић: Изградњом тунела и моста саобраћајно спајамо два најудаљенија дела града

Следећа вест

Усвојено више планских докумената

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *